Varukorg
 x 
Kundvagnen är tom
Representant loggin

Logga in

Ergotemps madrasser

Ergotemp har tre olika typer av madrasser av två olika materialtyper.
Orto och Ergo Mjuk, 8 cm tjocka och med en hög volymvikt. Dessa levereras tillsammans med vårt exklusiva yttertyg. Ergotemp Bas 7cm tjock med samma typ av temperaturkänsligt material som Ergotemp Orto men med lägre densitet.

Ergotemps bäddmadrasser har en materialkvalité med densitet på ca 70 kg/m³ och 50 kg/m³ .

Ergo Mjuk

Ergo mjuk har ett helt unikt och nytt material av hög kvalité. Ergo Mjuk bäddmadrass hårdnar nästan inte alls då den förvaras i en sval eller kall miljö.

Mer information

Ergotemp Orto

Ergotemp Orto bäddmadrass är den enda tryckavlastande madrassen i Sverige med hela 8 cm. Ergotemp Orto madrasser har en materialkvalité som reagerar på kroppens värme och formar sig med maximal tryckavlastning.

Mer information

Exklusivt överdrag till Bas

Dessa överdrag medföljer Orto och Ergotemp Mjuk-madrasserna utan extra kostnad. Dock inte till Basmadrasserna vilka enbart har ett innertyg av avtagbart bomullstyg. Överdrag är av ett 2-skikts stretchtyg, av 100 % bomull utvändigt och polyester invändigt. Färg: natur/biege.

Mer information

Lilla Resemadrass-Setet

En tryckavlastande resemadrassen med extremt låg vikt och liten väska. Den är 4 cm tjock,64 cm bred och 190 cm lång. Levereras tillsammans med en spännband och en kraftig transportväska av sportbagtyp.

Mer information

Våra produkter

    MadrasserMadrass   
      Kuddar        Kuddar        
       Sängar      Sangar   
   Täcken       tacken